Vrienden van Swing op De Brink

Beste Swing op de Brink vriend(in),

SWING OP DE BRINK GROEIT VERDER!

Nadat een paar enthousiastelingen het stokje vorig jaar overnamen en een waanzinnig succesvolle editie hebben neergezet, wordt er met een verder uitgebreid bestuur dit jaar weer een stap gezet:

Met veel enthousiasme presenteren wij dit jaar de 20e Lustrum editie van Swing op de Brink op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2019.

Bekijk hier het programma.

Om dit gratis evenement te bekostigen zijn wij geheel afhankelijk van onze vrienden en sponsors. Mogen wij er op vertrouwen dat u ook dit jaar weer de door u toegezegde bijdrage doet? We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk door op bijgevoegd betaalverzoek te klikken en daar uw bijdrage in te vullen en te voldoen.


Mogelijk heeft u reeds een brief met betaalverzoek ontvangen en heeft u al bijgedragen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking! 

 

PS. Het bestand ‘Vrienden van Swing op De Brink’ is behoorlijk vervuild. U kunt dus ten onrechte dit bericht hebben ontvangen, of het is op een verkeerd adres aangekomen. Onze excuses hiervoor. Zou u ons altublieft willen helpen door uw juiste gegevens in te vullen op onze contactpagina?

-- 
Met vriendelijke groet,


Jort van Sisseren
Voorzitter
Swing op De Brink


Je gaat een betaling doen aan Stichting Swing op De Brink. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.