Voordelen Linkpay

Linkpay is een compleet pakket dat er voor zorgt dat je gemakkelijk op verschillende manieren je bedrijfsprocessen kunt uitvoeren en optimaliseren. De features die wij al hebben verzonnen, staan op deze pagina. Maar heb jij een wens voor een specifieke toepassing? Dan ontwikkelen wij die graag, als dat mogelijk is. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als je een specifiek verzoek of een suggestie hebt.

Voorraadbeheer

Heb je een product dat in beperkte oplage beschikbaar is? Met een betaallink kan worden aangegeven wat de beschikbare voorraad is. Is dat aantal bereikt, dan kan er niet meer besteld worden. Wel is er een contactformulier, zodat potentiële kopers nog met je in contact kunnen komen.

Facturen in UBL formaat

Bij het aanmaken van een betaallink kun je kiezen om automatisch een factuur aan te laten maken die bij een geslaagde transactie per e-mail aan de betaler wordt aangeboden. Deze kan ook in het UBL-formaat worden aangeleverd waarmee het in boekhoudprogramma's is in te lezen.

Diverse betaalmethodes

iDEAL is in Nederland bijna ‘gewoon’ geworden en zeker een vertrouwde betaalmethode. Met Linkpay kun je jouw klanten naast iDEAL, met nog meer betaalmethode laten betalen! Bijvoorbeeld met een creditcard of Paypal.

Eenvoudig herinneren

Met de handige herinnerfunctie kun je heel snel en accuraat met een enkele handeling alle personen herinneren die nog niet betaald hebben. Klanten vinden het vervelend als ze onterecht herinnerd om een betaling te doen. Met de herinnerfunctie van Linkpay voorkom je dat gemakkelijk.

Push berichten

Linkpay kan je desnoods per betaling op de hoogte houden door een pushbericht te sturen. Dit regel je eenvoudig in jouw profiel voor het apparaat waarop je de notificatie wil ontvangen.

Betaalpagina in eigen huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van jouw bedrijf. Bij Linkpay zit je niet vast aan een opgelegde stijl. Je kunt ervoor kiezen om de betaalpagina en facturen in je eigen huisstijl te presenteren.

Betalen met QR-code

Een link kan als een QR-code op een factuur worden geplaatst. De link is bijvoorbeeld: https://linkpay.nl/qr/mijnbedrijf/12900/F2016 Gebruik je deze link als afbeelding danwordt de volgende code gegenereerd:

Koppelingen en API

Linkpay heeft diverse standaard koppelingen met o.a. schoolsystemen, 12Flex, export en import mogelijkheden maar biedt daarnaast ook een API zodat ook in je eigen systeem een koppeling kan worden gemaakt.

White label

De applicatie geheel in jouw look en feel, geen logo’s of andere kenmerken, wel uiteraard de wettelijke bepaalde dingen.