KTNO Masterclass Gesprekstechnieken ontrafelen

De Masterclass Gesprekstechnieken ontrafelen

Bij de Veelkant Academie gaat het altijd om het uiteindelijke gesprek dat tot stand komt. Soms is dat zelfs een gesprek zonder woorden. Wat maakt nou dat daar toch die verbinding kan ontstaan? Wanneer werkt jouw gesprek dienend voor die ander? Wat werkt niet, waar kun je juist de mist in gaan?

Alle zorgverleners willen graag het juiste bieden. De ander verder brengen. En soms heerst daar dan ook de angst om de ander juist te schaden. Die angst of onzekerheid roept juist die blokkades op die je niet wil. 

Na deze masterclass voel je je sterker in je schoenen staan en heb je meer vertrouwen dat je met jouw vragen echt wel wat te bieden hebt. Welke vragen zijn het meest waardevol voor de ander, hoe voorkom je dat je gesprek een kant op gaat die niet handig is. Door het zelf te ervaren en dan te koppelen aan theorie en praktijk!

De masterclass is dus gelijk een bron van inspiratie omdat je over elkaars werkveld hoort en van elkaar mag leren. Iedereen die gesprekken voert is welkom in deze masterclass.

Locatie: Keulenstraat 10, 7418 ET Deventer

Kosten: € 150 (inclusief materialen, koffie en thee).


Je gaat een betaling doen aan Veelkant. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

150,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.