Geral Overbeek

Gardenspecials4u-bos

Vanwege de noodzaak voor onze toekomst op deze aarde biedt Overbeek-Gardendesign de mogelijkheid om via Tree of life bomen te sparen voor onze aarde en tegelijkertijd mee te werken aan bewustwording en noodzaak van meer groene ruimte.

We delen met plezier onze kennis over het inrichten van natuurvriendelijke tuinen en de daarbij behorende duurzame producten. Het is heel goed om vele tuinen bij elkaar groen en natuurvriendelijk in te richten. Dat neemt niet weg dat we de problemen van deze tijd alleen goed aan kunnen pakken als we dat wereldwijd doen.

Daarom past Tree of life perfect bij onze visie om de problemen van deze tijd met bomen aan te pakken. Wij geven natuurlijk zelf het goede voorbeeld en doneren voor iedere cursus of workshop die wordt gereserveerd een boom. We kunnen er samen een groot bos van maken en iedere boom telt, doe je ook mee?

Want: we kunnen de natuur wel degelijk helpen te herstellen, zodat we allemaal weer een mooie toekomst tegemoet gaan.

Veel dank voor jullie bijdrage!

Geral Overbeek

 

Voor meer informatie: www.hetkanwel.love

 

Deze betaling is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar, de factuur wordt automatisch verstuurd.

N.B. Mocht je bij je bestelling aangeven dat we je gegevens niet mogen opnemen in een databestand, dan kunnen we ook geen contact met je opnemen of je gespaarde bomen op naam registreren. De bomen komen in een naamloos bestand en zullen geplant en onderhouden worden. Achteraf kunnen we dan ook niet meer achterhalen dat je bomen hebt gespaard.

Stichting Het Kan Wel!

 


Je gaat een betaling doen aan Stichting Het Kan Wel!. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

5,00Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.