Bomen voor Kerst

Geweldig dat u kiest voor Tree of life bomen als toevoeging voor uw kerstpakketten of als kerstkaart voor uw werknemers en/of relaties. Hiermee kiest u voor een positieve uitstraling voor uw bedrijf èn voor daadwerkelijk herstel van onze planeet.

Dit project van Stichting Het Kan Wel! herstelt bossen in West-Afrika, ontwikkelt bewustwordingsprojecten, biedt voormalige vluchtelingen en ontheemden arbeid in de eigen regio en geeft iedereen praktische handvaten om zelf onze aarde weer leefbaar te maken.

De bomen kosten maar € 5,- per stuk en u laat zien dat de toekomst u aan het hart gaat.

U kunt uw eigen tekst tot 50 woorden met bedrijfsnaam en logo aan ons doorgeven. Het duurt een week voor u de kaarten geleverd krijgt en u kunt tot 3 december de kaarten bij ons bestellen.

Heel veel dank voor uw bijdrage aan het herstel van onze Aarde!

Stichting Het Kan Wel!

Voor meer informatie:www.hetkanwel.love en  renezegt@hetkanwel.love

 

N.B. In verband met de startkosten voor het drukken van de kaarten is het minimum aantal 100 stuks. U kunt ook een veelvoud hiervan bestellen. Voor andere aantallen kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u kaarten met een standaardtekst en alleen het logo van Tree of life willen bestellen dan kunt u deze link gebruiken. U kunt dan tien kaarten/bomen bestellen of een veelvoud hiervan.

De bomen worden direct afgerekend in een veilige omgeving, u krijgt na betaling automatisch een factuur toegestuurd.

Als u wilt dat de bomen onder de naam van uw bedrijf worden geregistreerd moeten wij uw gegevens opslaan in ons databestand. In verband met de nieuwe wetgeving moeten wij hiervoor uw toestemming hebben, daarom hebben wij extra vragen opgenomen in het formulier.


Je gaat een betaling doen aan Stichting Het Kan Wel!. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

500,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing. Payment by