Toepassingen

Linkpay wordt in diverse branches ingezet om het betaalproces te verbeteren. De mogelijkheden zijn talrijk. Om je een indruk te geven, lichten we er een aantal toepassingen uit.

Aanmeldingen voor events

Gebruik Linkpay voor de aanmeldingen voor events, workshops of webinars. Het is niet nodig om een hele webshop in te richten voor tijdelijke verkoop. Een betaallink kan een geldigheidsduur hebben, zodat er bijvoorbeeld tót de dag voor het event aangemeld kan worden. Daarnaast kan ook het aantal te verkopen kaartjes gelimiteerd worden, zodat er niet meer dan het gewenste aantal aanmeldingen zijn. Super praktisch!

Innen van vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisje en schoolspullen

Met Linkpay School is het heel eenvoudig om ouderbijdragen en betalingen voor schoolreisjes en andere activiteiten te innen. Ook de kosten van bijvoorbeeld schoolkleding, overblijven of een luizenzak kunnen online worden afgerekend.

Innen van de contributie

Upload je ledenlijst en verstuur in één keer betaalverzoeken naar alle leden. De status van elke betaling wordt bijgehouden en er kan een betalingsherinnering worden verstuurd. De ledenlijst kan vanuit jouw ledenadministratie in Linkpay worden geïmporteerd.

Kleine verkoop

is dé manier om producten aan de man te brengen. Het kan soms te duur zijn om een webshop op te zetten en te onderhouden. Linkpay is uitermate geschikt om op een voordelige manier het betaalverkeer van de kleine verkoop te ondersteunen.

ZZP-ers hebben groot gebruiksgemak van Linkpay. Met een betaallink op je eigen website, kunnen klanten eenvoudig en snel betalen. En er worden pas kosten in rekening gebracht op het moment dat er daadwerkelijk betaald wordt!

Beperkte oplage? Stel je verkoopt een product dat in beperkte oplage beschikbaar is. Met een betaallink kan worden aangegeven wat de voorraad is die jij beschikbaar wil stellen. Is het door jou aangegeven aantal bereikt, dan kan er niet meer worden besteld. Wel is er dan nog een contactformulier, zodat potentiële kopers nog in contact met je kunnen komen.

Sponsoring

Een sponsor bepaalt graag zelf het bij te dragen bedrag. Het is met Linkpay heel eenvoudig om een betaallink aan te maken met een variabel bedrag. Je kunt wel een minimum bedrag opgeven, maar bezoekers bepalen zelf de hoogte van de bijdrage. Hierdoor is het makkelijk om sponsors over de streep te trekken om mee te doen.

Afbetalen op dossier

Soms kunnen bedragen niet ineens betaald worden. Hiervoor is de dossierlink een uitkomst. Met deze link krijgt de ontvanger een eigen betaalpagina waarop een bedrag kan worden afgelost.

Download na betaling

Dit is een toepassing die er voor zorgt dat jouw ontwerpen, foto’s of breipatronen niet zonder te betalen kunnen worden gedownload. Met Linkpay kun je een betaallink maken waarbij je bijvoorbeeld een ontwerp vanuit grafische software upload. Pas als de opdrachtgever heeft betaald, krijgt deze de mogelijkheid om het bestand te downloaden. Zo weet je zeker dat de betaling binnen is voordat de klant het bestand heeft.

Factuur met iDEAL link

Facturen waarbij een eenvoudige manier van online betalen wordt gegeven, worden eerder betaald. Met de eenvoudige link in Linkpay kun je snel een betaallink op de factuur of in de e-mail zetten.

Snel aan de deur afrekenen

Met Linkpay is het nu heel eenvoudig om snel een betaalverzoek te versturen. Vul het bedrag en de omschrijving in en verstuur het betaalverzoek via e-mail, sms, whatsapp of een QR code. De ontvanger van het bericht kan direct met deze link het bedrag overmaken.

Betaalpagina in eigen huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van jouw bedrijf. Bij Linkpay zit je niet vast aan een opgelegde stijl. Je kunt ervoor kiezen om de betaalpagina en facturen in je eigen huisstijl te presenteren.