Sponsoring

Website: Je kunt via je website mensen uitnodigen om een project, evenement of aanschaf te sponsoren. Daarvoor maak je met Linkpay heel eenvoudig een betaallink aan met een variabel bedrag. Je kunt wel een minimum bedrag opgeven, maar bezoekers bepalen zelf wat ze willen overmaken. Hierdoor zullen mensen eerder meedoen en krijg jij meer sponsorbetalingen binnen.

Aan de deur: Ga je de deuren langs om aandacht te vragen voor jouw project, evenement of sponsorloop? Gebruik dan de Linkpay QR-code op je smartphone. De sponsor scant de code die jij zelf hebt aangemaakt en betaalt het door hem gewenste sponsorbedrag in zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Geen gedoe met inschrijven, achteraf geld ophalen of incasso’s. Jij bent sneller klaar en de sponsor is sneller van je af.

Social Media: WhatsApp, maar vooral Facebook is op dit moment de meest populaire plek om een verzoek voor sponsoring te doen. Je kunt je verhaal posten met daarin een betaallink met variabel bedrag. Mensen die jouw zaak steunen, kunnen dan met een paar klikken een bijdrage leveren. Ze hoeven dus niet eerst naar je website te gaan; daar een formulier in te vullen en dan nog eens een overschrijving te doen. Zo zorg je voor minder afhakers!

Direct Mail: Je kunt ook via direct mail mensen uitnodigen om een project, evenement of aanschaf te sponsoren. Daarvoor maak je met Linkpay heel eenvoudig een betaallink aan met een variabel bedrag die je in je e-mail plakt. Ook hier kun je een minimum bedrag opgeven, maar laat je een hogere bijdrage aan de ontvanger van jouw e-mail over.