Sponsorlink

Met Linkpay kun je een sponsoractie beginnen voor je eigen gekozen goede doel! Geen abonnement, geen percentage van het opgehaald bedrag, alleen vaste lage transactiekosten per donatie. Nieuwsgierig naar hoe het werkt?

Sponsoren zonder abonnement of commissie

Bedrijven, Stichtingen, zzp’ers, verenigingen, basisscholen, middelbaar onderwijs, eigenlijk iedereen die ingeschreven staat bij de KVK, kan klant worden én een sponsoractie beginnen. Bij Linkpay gaan we verder dan sponsoring alleen. We bieden veel extra functionaliteiten waardoor het nog leuker wordt! Wij rekenen geen percentage en je sluit geen abonnement af. De enige kosten die je hiervoor betaalt, zijn € 0,50 inclusief btw per transactie (voor verenigingen en stichtingen). Daarnaast houdt Mollie € 0,35 inclusief btw in per iDeal-transactie. Je houdt altijd meer over voor het goede doel!

Hiermee zijn wij het goedkoopste platform van Nederland!

Hoe werkt het?

Als campagnemaker stel je zelf je campagne-website(s) samen. Je krijgt een webpagina voor de collectant (optioneel) en het bedrijf. De link van deze pagina(‘s) kun je via een QR-code, jouw website of sociale media delen. Er is voldoende ruimte om jouw campagne te omschrijven. We bieden verschillende mogelijkheden om te doneren, om de campagne te delen op eigen sociale media en zelfs om mensen uit te nodigen als collectant. Je kunt er zelfs een wedstrijdelement aan hangen door een top 5 van deelnemers/collectanten te tonen met de hoogst opgebrachte donatie!

De webpagina kun je zelf samenstellen in de door jou gekozen kleurstellingen, campagnefoto en logo!

Deelnemers uitnodigen

Als campagnemaker kun je deelnemers/collectanten uitnodigen. Deze deelnemers gaan collecteren voor jullie gezamenlijke doel en krijgen hun eigen webpagina. Hierop is de volledige campagne te zien en de donaties die hij/zij opgehaald heeft. De collectant kan deze pagina delen via zijn/haar sociale media, appen naar familie, vrienden en kennissen, maar ook met de QR-code langs de deur gaan. Hang er een wedstrijdelement aan voor een nog grotere opbrengst!

Doneren vanuit het buitenland

Natuurlijk wil je dat er ook vanuit het buitenland gedoneerd kan worden. Dat is geen probleem! Naast iDeal is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld Paypal, VISA of Creditcard.

Samenvattend

  • Campagnepagina vanuit de onderneming
  • Top 5 donateurs en deelnemers zijn een optie
  • Eigen website voor iedere deelnemer/collectant
  • Eigen website voor de collectant is optioneel
  • Campagne is makkelijk te delen
  • Gemakkelijk betalen door het scannen van de QR-code of een simpele klik op de link
  • Meerdere betaalmogelijkheden
  • Goedkoopste platform van Nederland
  • Meld je aan via deze link

Goedkoper dan andere aanbieders

Andere aanbieders bieden alleen een donatielink. Linkpay is een online platform dat gespecialiseerd is in online betalingen. Daardoor hebben wij diverse oplossingen en betaallinks, voor diverse branches en processen.
Wij vragen altijd een vast bedrag per geslaagde transactie. Wij werken niet met een abonnement en vragen geen percentage over het gedoneerde bedrag. Wij vragen ook geen extra bedrag aan de betalende partij.

Begin vandaag nog met je sponsorcampagne

Aanmelden is heel eenvoudig en gratis via deze link.