Duidelijk over de kosten

Een LinkPay account maak je kosteloos aan. Met dit account kun je net zoveel links maken als je zelf wil. Pas als er een betaling volgt op een link die jij hebt verstuurd, wordt er een bijdrage in rekening gebracht. LinkPay kost je dus nooit geld als jij niks verdient! Eventueel kun je de bijdrage zelfs opnemen in de berekening van je kostprijs.

Betaallink: wat wordt er in rekening gebracht?

Per geslaagde transactie die met iDeal1) wordt gedaan, betaal je in totaal € 0.99 cent excl. btw en voor Linkpay School en Linkpay Club € 0.99 incl. btw. De verschuldigde bedragen worden ingehouden op het bedrag dat jij hebt gefactureerd. Je ontvangt elke maand digitaal een uitgebreid overzicht.

Downloadlink: wat wordt er in rekening gebracht?

Met LinkPay kun je ook een downloadlink aanmaken. Hiermee wordt de download pas vrijgegeven als je de betaling binnen hebt. Denk hierbij aan E-books, digitale ontwerpen, breipatronen of tekeningen. Een downloadlink kost totaal € 1,49 excl. btw.

In een overzicht zien de kosten die totaal worden ingehouden er zó uit:

Prijs Linkpay Linkpay
School
Linkpay
Club
Actie: Registreer je school of club vóór 31 januari 2019 en profiteer van deze scherpe tarieven!
  Excl. btw Incl. btw Incl. btw
Betaallink € 0,99 € 0,99
€ 0,79
€ 0,99
€ 0,79
+Download € 1,49 € 1,49
€ 1,29
€ 1,49
€ 1,29
1) de tarieven zijn anders als niet met betaalmethode iDEAL wordt betaald.

Wie houdt welke bedragen in?

Het betalingsverkeer van LinkPay wordt verzorgd door Mollie. Dat is een van de grootste Payment Service Providers van Nederland. Lees hier meer over de kosten die Mollie inhoudt en lees hier wat Linkpay inhoudt per geslaagde betaling.

Betaalmethodes: welke zijn er?

In je account bij Mollie Payments bepaal je zelf op welke manieren de klant kan betalen. Dat kunnen er heel veel zijn, of juist niet. Dat ligt er aan welke ruimte jij je klant wil bieden. Als je bijvoorbeeld alleen iDeal instelt, is dat misschien minder klantvriendelijk, maar heb jij niet te maken met extra kosten voor bijvoorbeeld een creditcardbetaling. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid deze kosten aan de betaler door te rekenen. Jij draait aan de knoppen! Lees meer