Prijzen

  Prijs
Account Gratis
Betaalverzoek1) € 0,99
Product/dienstlink1) € 0,99
Contributielink1) € 0,99
Downloadlink1) € 1,49
Linkpay School Op aanvraag
Genoemde prijzen zijn ex. btw.

Een account in Linkpay is geheel gratis. Ook kunnen er ongelimiteerd links worden aangemaakt in het systeem. Pas bij een succesvolle betaling worden er transactiekosten ingehouden op het betaalde bedrag.

Transactiekosten

De transactiekosten zijn opgebouwd uit kosten van Mollie en kosten van Linkpay.

De kosten van Mollie worden bepaald door Mollie en bij het maken van een account bij Mollie wordt daarmee akkoord gegaan.

Daarnaast zijn er transactiekosten van Linkpay. Wanneer er na betaling een digitaal bestand ter beschikking moet worden gesteld aan de betaler worden additionele kosten gerekend.

Een link die met iDEAL wordt betaald kost € 0,29 ex. btw1)

Inhouding en facturering

De transactiekosten worden automatisch, inclusief btw, ingehouden op het betaalde bedrag. Bij Mollie kan worden aangegeven in welke intervallen het resterende bedrag overgemaakt moet worden.

Aan het eind van elke maand komt er factuur van zowel Linkpay als Mollie. Deze facturen zijn dan al betaald en dienen alleen voor de eigen administratie.

 

1): De berekening is op basis van iDEAL transactiekosten van Mollie van € 0,29 ex. btw. Deze kosten zitten in het bedrag verwerkt. Wanneer er met andere betaalmethodes wordt betaald of wanneer Mollie de tarieven verandert dan zal ook deze berekening veranderen.