Mogelijkheden

Linkpay biedt een scala aan mogelijkheden wat betreft online betalen. Hieronder zullen we aantal van deze mogelijkheden uitlichten.

Aanmeldingen voor events

Gebruik Linkpay voor de aanmeldingen voor events, workshops of webinars. Het is niet nodig om een hele webshop in te richten voor tijdelijke verkoop. Een betaallink kan een geldigheidsduur hebben, zodat er bijvoorbeeld tot de dag voor het event aangemeld kan worden. Daarnaast kan ook het aantal te verkopen kaartjes gelimiteerd worden, zodat er niet teveel aanmeldingen zijn. En hoe hoog de ticketprijs ook is, de transactiekosten zijn altijd € 0,99!

Kleine verkoop

Veel bedrijven verkopen niet vaak producten via internet. De kosten van het opzetten van een webshop wegen dan niet op tegen de baten. Hiervoor is Linkpay uitermate geschikt.

Maak een betaallink aan. Deze link kan daarna op de eigen website geplaatst worden. Via deze betaallink kunnen klanten toch eenvoudig en snel betalen. En er worden pas kosten in rekening gebracht op het moment dat er daadwerkelijk betaald wordt.

Sponsoring

Het is heel eenvoudig om een betaallink aan te maken met een variabel bedrag. Je kunt wel een minimum bedrag opgeven, maar bezoekers bepalen zelf wat ze willen overmaken. Hierdoor is het makkelijk om sponsorbetalingen binnen te krijgen.

Voorraadbeheer

Stel je verkoopt een product dat in beperkte oplage beschikbaar is. Met een betaallink kan worden aangegeven wat de voorraad is. Is het aantal bereikt, dan kan er niet meer besteld worden. Wel is er een contactformulier, zodat potentiële kopers nog wel in contact met je kunnen komen.

Beschikbaar stellen van een digitaal bestand

Bij een opdracht moet een bestand worden doorgestuurd. Bijvoorbeeld een ontwerp van een website vanuit grafische software. Dit bestand kun je uploaden bij de betaallink. Wanneer je klant heeft betaald krijgt deze de mogelijkheid om het bestand te downloaden. Zo weet je zeker dat de betaling binnen is voordat de klant het bestand heeft.

Betaallink op factuur

Facturen waarbij een eenvoudige manier van online betalen wordt gegeven worden eerder betaald. Met de eenvoudige link in Linkpay kun je snel een betaallink op de factuur of in de e-mail zetten. Voor een factuur van € 129,00 met factuurnummer F2016 kun je bijvoorbeeld de onderstaande link in de mail zetten:

https://linkpay.nl/mijnbedrijf/12900/F2016

Wanneer je klant deze betaallink volgt wordt er € 129,00 overgemaakt met omschrijving F2016. Snel betaald en makkelijk te verwerken in de boekhouding!

Ook kan de link direct in een QR-code op een factuur worden geplaatst. De link is bijvoorbeeld:

https://linkpay.nl/qr/mijnbedrijf/12900/F2016

Gebruik deze url als afbeelding, en de volgende code wordt gegenereerd: