Eenvoudig producten of diensten online delen

Welke mogelijkheden zijn er?
De links van Linkpay zijn super handig in Social Media. Denk hierbij aan Facebook, Whatsapp, je website, maar ook aan SMS of e-mail. We geven een paar voorbeelden.

Op een eigen Facebook pagina kun je van alles en nog wat aanbieden. Dat kunnen adviezen zijn, maar ook vertalingen, ontwerpen, breipatronen of bouwtekeningen. Je kunt ook met het milieu bezig zijn of een actiegroep beginnen. Voor al deze onderwerpen is de betaallink een eenvoudige oplossing om bijdragen of betalingen te ontvangen. Je hebt naast het kosteloze Linkpay account, geen andere accounts nodig en jouw klanten ook niet! Je betaalt pas wat als jij een betaling ontvangt!

Ook met SMS kun je een betaallink versturen. Dat is maar net wat de voorkeur of mogelijkheid van jouw klant is. Je verstuurt je SMS met een korte uitleg en de ontvanger kan direct op jouw link klikken en de betaling doen. Deze toepassing is vooral handig voor klanten die geen smartphone hebben. En ja: die zijn er genoeg!

WhatsApp is op dit moment de meest gebruikte Social Media toepassing. Je kunt met foto’s en uitleg (ook gesproken) aandacht vragen voor jouw dienst of product. Met de betaallink die je meestuurt kan de ontvanger direct bestellen en betalen in de eigen vertrouwde bankomgeving. Makkelijk, modern en meer omzet!

E-mail hoeft eigenlijk niet meer te worden toegelicht om de mogelijkheden te leren kennen. Die zijn nagenoeg eindeloos. Je kunt in een e-mail van alles schrijven, documenten, gebruiksaanwijzingen of foto’s en filmpjes bijvoegen. En natuurlijk kan de betaallink daar ook een onder deel van zijn. Gewoon in je e-mail plakken en de ontvanger kan met een simpele klik op de link zijn bijdrage doen.

Ook Twitter biedt eindeloze gebruiksmogelijkheden om betaallinks toe te passen. Breid je Twitter netwerk uit en vraag aandacht en een bijdrage voor de zaak die jou na aan het hart ligt. Met goede tweets en de eenvoudige mogelijkheid om een bijdrage te ontvangen, zul je uiterst succesvol zijn!

Via LinkedIn presenteer je jezelf, maar ook je bedrijf of het product dat jij in de markt wil zetten. Dat kun je gelijktijdig aanbieden aan de gebruikers van LinkedIn met de betaallinks van Linkpay. Zo regel je twee zaken in één keer: marketing en verkoop.

Pinterest is het platform waar je ideeën op kunt doen voor van alles en nog wat. Maar je kunt er natuurlijk ook jouw eigen ideeën of producten posten en die met de betaallink van Linkpay te koop aanbieden. Gebruik je daarbij een link met voorraadbeheer, dan weet je precies wat jij in huis moet hebben om je klanten van dienst te zijn.