Verstuur de link met een betaalverzoek

Als je een betaalverzoek met LinkPay hebt aangemaakt dan kun je die met uitleg versturen via e-mail, WhatsApp of SMS. Dat kun je voor één persoon doen, maar je kunt ook een heel bestand in één keer uploaden. LinkPay werkt samen met veel verschillende programma’s en als het nodig is, kunnen we speciaal voor jou een interface ontwikkelen.

Heb je geen klanten- of ledenbestand? Of weet je niet wie er gaat betalen of sponsoren? Dan kun je een openbare betaallink aanmaken. Die gebruik je in een e-mail of plaats je met uitleg op Social Media of je eigen website.

Een voorbeeld van een betaallink:

https://linkpay.nl/mijnbedrijf/product

Jouw account krijgt een eigen unieke code. In het voorbeeld hierboven is dat 'mijnbedrijf'. Daarachter staat de betaalcode. Wanneer deze link gevolgd wordt komt de bezoeker op de productpagina. Daar staat alle informatie over het product of dienst en kan betaald worden.


Na betaling krijg jij als verkoper een e-mail dat de betaling is gedaan. In die e-mail staat alle ingevoerde informatie. Naast standaard gebruik is het ook mogelijk om voorraadbeheer te doen, extra informatie te vragen, downloads aan te bieden die pas beschikbaar komen ná betaling en facturen te sturen. Bekijk alle mogelijkheden die Linkpay biedt.

Ook is het mogelijk om een betaalverzoek te versturen. Deze zien er als volgt uit:

https://linkpay.nl/mijnbedrijf/2500/De omschrijving

In het voorbeeld wordt een betaling gedaan van €25,00. De omschrijving komt bij de betaling te staan. Deze link kun je bijvoorbeeld in een e-mail zetten of op een factuur.