Vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisje, schoolkleding: ontvang betalingen via Linkpay School.

Tijd overhouden. Weer eens wat anders!

Alle schoolorganisaties hebben de handen vol om het vele werk rond te krijgen. Lesgeven en activiteiten voor de leerlingen hebben daarbij uiteraard de hoogste prioriteit. De vrijwillige ouderbijdrage innen, de bijdrage voor het schoolreisje of verkoop van schoolmateriaal is net zo belangrijk, maar helaas vaak tijdrovend.Stel je eens voor dat jouw school meer tijd zou hebben voor het échte lesgeven. Of dat de oudervereniging meer tijd zou hebben voor de diverse belangrijke taken binnen de school.

Wat kan Linkpay School?

LinkPay School biedt je een automatiseringsoplossing op maat om snel en eenvoudig de verschuldigde bijdragen te innen. Onze software werkt samen met de meest gangbare leerlingenvolgsystemen (bijvoorbeeld ParnasSys) en houdt ook de administratie van de betalingen bij. Hierdoor is een betalingsherinnering sturen een fluitje van een cent en kost bovendien niets extra. Op deze manier is er meer tijd voor de leerlingen of voor het uitvoeren van andere belangrijke taken.

Eenvoudig en vertrouwd

Onze oplossing is makkelijk in gebruik en eenvoudig voor degene die moet betalen. De betreffende ouder/verzorger ontvangt alleen een betaallink via e-mail, WhatsApp of SMS waarmee deze direct in de eigen vertrouwde bankomgeving komt en veilig de betaling kan doen. Zij hoeven geen account aan te maken!

  • Meer tijd overhouden om les te geven
  • Moderne en snelle incassomethode
  • Grotere betalingsbereidheid door minder gedoe


Mogelijkheden Linkpay School

Linkpay school heeft de volgende betaallinks beschikbaar zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen.

Vrijwillige ouderbijdrage innen kon in het verleden wel eens een tijdrovende klus zijn. Vooral het controleren van de binnengekomen betalingen en het uitsturen van herinneringen aan ouders die nog niet betaald hebben kostte een penningmeester van een oudervereniging uren tijd. De betaallink voor de vrijwillige ouderbijdrage van Linkpay zorgt ervoor dat jij deze tijd gaat overhouden. Door onder andere het eenvoudige importeren van leerling/oudergegevens direct uit het leerlingvolgsysteem of het herinneren met één muisklik van ouders die nog niet betaald hebben, zonder dat je vooraf de betalingen handmatig hoeft te controleren.

Linkpay School is te gebruiken voor het innen van alle school kosten waaronder ook de kosten voor het schoolreisje of schoolkamp. Eenvoudig importeer je de leerling/oudergegevens van de klas en maak je een aanmeld- en betaalpagina aan voor jouw schoolreis. Ontvang pushberichten bij elke geslaagde transactie en incasseer in no-time van alle leerlingen de verschuldigde bedragen.

Verkoop van schoolspullen zoals een luizenzak, boekjes, stiften of kleding kan allemaal geregeld worden met de betaallink van Linkpay school. Plaats de link eenvoudig in een nieuwsbrief, in de schoolgids of op de schoolwebsite. Met voorraadbeheer kan je eenvoudig de voorraad aangeven en kan er nooit meer verkocht worden dan dat je in huis hebt. Is de voorraad op, dan kunnen ouders hun gegevens achterlaten zodat je nooit een verkoop misloopt.

Sponsoring door middel van een betaallink op de schoolwebsite. Sponsoring aan de deur met behulp van een QR-code scannen met de mobiele telefoon. Sponsoring op sociale media en de betaallink direct delen op o.a. Facebook, Twitter of Instagram of zet de link in een direct mail. Allemaal mogelijkheden voor het inzetten van onze sponsorlink. Of je nu vraagt om een vast of variabel bedrag het kan allemaal met de sponsorlink van Linkpay.

Nog meer gemak , koppelen met Somtoday

Vanaf nu is het mogelijk om Linkpay te koppelen aan Somtoday. Somtoday is het toonaangevende leerlinginformatiesysteem van Topicus. Door de koppeling tussen Somtoday en Linkpay hoeven de gegevens maar op één plek onderhouden te worden en kunnen deze eenvoudig worden gebruikt voor het uitsturen van betaalverzoeken voor onder andere de vrijwillige ouderbijdrage of schoolreisje. Met een handig filtersysteem kunnen leerlingen worden toegevoegd op basis van onder andere het leerjaar, opleiding, locatie of vakken. Maakt jullie school gebruik van Somtoday? Neem dan contact op met ons om de koppeling te bespreken!