Membership (halfjaar abonnement)

Je staat op het punt om lid te worden van de membership, hoera! We kijken er naaruit om je te mogen verwelkomen. See you soon! 

Halfjaar abonnement

Je kiest voor een halfjaar abonnement. Dat houdt in dat je per halfjaar betaalt. Normaal gesproken betekent dat dat er elk halfjaar €670,- incl btw automatisch wordt geincasseerd. Omdat de membership net is gestart zijn we dat achter de schermen nog gereed aan het maken. De eerste betaling is daarom los. Daarna gaat het, natuurlijk met jou toestemming, over op automatische incasso als dat onderdeel technisch in gereedheid is. Daarover ontvang je als member later een mail. 

Let op: weet je eigenlijk nu al dat je voor een langere tijd onderdeel wil zijn van de membership? Een jaar abonnement is voordeliger.

Na de betaling 

Na de betaling ben je member van de Land of Soulful Living, woohoo! Je krijgt dan gelijk een mail met de factuur en je eerstvolgende stap, zodat je toegelaten kunt worden in de membership.

Bedenktijd

Nadat je toegelaten bent tot de membership omgeving heb je een bedenktijd van 7 dagen. Als je toch uit de membership wil stappen binnen die tijd, krijg je het volledige bedrag teruggestort. 

Lidmaatschap opzeggen

Je kunt op elk moment aangeven dat je je lidmaatschap op wil zeggen. Je abonnement loopt vanaf dat moment t/m de laatste dag waarvoor je betaald hebt. Daarna wordt er dus niet nogmaals een automatische incasso uitgevoerd en stopt je abonnement.  

Algemene Voorwaarden

Op dit aanbod zijn de Algemene Voorwaarden van Sanne van der Ploeg van toepassing. Door de betaling te voldoen bevestig je dat je de Algemene Voorwaarden hebt gelezen en er ook akkoord meegaat. 

See you in the Land of Soulful Living!

PS: Heb je vragen of twijfels die je aan ons wil voorleggen? We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken op info@sannevanderploeg.com

 

Terug naar de pagina met alle informatie over de membership Land of Soulful Living


Je gaat een betaling doen aan Sanne van der Ploeg. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

670,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.