Pushberichten

Vanuit jouw Linkpay account kunnen pushberichten worden gestuurd naar een apparaat van jouw keuze (smartphone, tablet en laptop). Hierdoor blijf je real-time op de hoogte van de voortgang van de betalingen. Dat is bijvoorbeeld handig als je iets aan de deur verkoopt. Je krijgt direct een melding als de transactie is geslaagd. Dit zorgt ervoor dat je niet later nog eens achter je geld aan moet gaan.

Heb je geen behoefte aan push berichten? Dan zet je ze gewoon uit in je Linkpay account.

Wat is een pushbericht?

Een pushbericht is een melding die je ontvangt op je mobiele telefoon, tablet of desktop. Dankzij pushberichten kunnen wij jou een notificatie tonen, ook op een moment dat je niet bent ingelogd in je Linkpay account. Je kent pushberichten misschien van social media apps zoals Facebook of van nieuws-apps om belangrijk nieuws onder je aandacht te brengen.

Om pushberichten te ontvangen hoef je niks te installeren. Je geeft alleen toestemming op het apparaat waar jij de notificaties op wilt ontvangen.

Wat zijn de kosten van een pushbericht?

Een pushbericht ontvangen is voor jou als Linkpaygebruiker helemaal gratis. Inzicht en overzicht hoort bij online betaalverkeer vinden wij. Daarom heeft Linkpay in jouw dashboard nog meer handige overzichten, waaronder de iDeal beschikbaarheidsmeter.