Duidelijk over de kosten

Een LinkPay account maak je kosteloos aan. Met dit account kun je net zoveel links maken als je zelf wil. Pas als er een betaling volgt op een link die jij hebt verstuurd, wordt er een bijdrage in rekening gebracht. LinkPay kost je dus nooit geld als jij niks verdient! Eventueel kun je de bijdrage zelfs opnemen in de berekening van je kostprijs.Prijs1 Linkpay
Business
Linkpay
School
Linkpay
Club
  Excl. btw Incl. btw Incl. btw
Betaallink € 0,70 € 0,50 € 0,50
Downloadlink € 1,20 € 1,00 € 1,00
Tickets € 1,00 per ticket2
incl. btw en iDEAL transactiekosten
Prijs1 Betaallink Downloadlink Tickets
Business
(ex. btw)
€ 0,70 € 1,20 € 1,00 per ticket2
incl. btw
incl. iDEAL transactiekosten
School
(inc. btw)
€ 0,50 € 1,00
Club
(inc. btw)
€ 0,50 € 1,00
1) exclusief de transactiekosten van Mollie. Voor iDEAL zijn de standaardkosten € 0,29 ex. btw. Kijk bij Mollie voor de kosten van alle betaalmethodes.
2) De servicekosten voor tickets worden toegevoegd aan de opgegeven prijs en door de klant betaald. De transactiekosten voor betaalmethode iDEAL zijn hier al in meegenomen.

Wie houdt welke bedragen in?

Het betalingsverkeer van LinkPay wordt verzorgd door Mollie. Dat is een van de grootste Payment Service Providers van Nederland. Lees hier meer over de kosten die Mollie inhoudt en lees hier wat Linkpay inhoudt per geslaagde betaling.

Betaalmethodes: welke zijn er?

In je account bij Mollie Payments bepaal je zelf op welke manieren de klant kan betalen. Dat kunnen er heel veel zijn, of juist niet. Dat ligt er aan welke ruimte jij je klant wil bieden. Als je bijvoorbeeld alleen iDeal instelt, is dat misschien minder klantvriendelijk, maar heb jij niet te maken met extra kosten voor bijvoorbeeld een creditcardbetaling. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid deze kosten aan de betaler door te rekenen. Jij draait aan de knoppen! Lees meer