Spinal NRGY facilitator training 25/26/27 oktober

Spinal NRGY facilitator training

Leer spinal NRGY sessies geven 1-1 

Met heel veel enthousiasme bieden we deze Spinal NRGY 3 daagse training aan. Zoals jullie misschien al gewend zijn van de NRGY school willen wij graag een zeer goed onderbouwde training geven. Daarom gaan wij samenwerking met een zeer ervaren chiropractor, docent en board member bij een Internationale Chiropractic School - Barcelona College of Chiropractic. 

Je leert in de drie trainings dagen werken met de fysieke en energetische ruggegraat, het etherische veld, fysieke stagnatie punten en het emotioneel regulatiesysteem. Daarnaast leer je over de wereld van dit type werk, de verschillende achtergronden en stromingen, wetenschap en (chiropraktische en energetische) filosofie. 

De sessies die je leert te geven brengen, heling, emotionele release, fysiek herstel en zijn geschikt voor een grote doelgroep. 

Tijdens de training onderga je meerdere Spinal NRGY sessies. Naast het leren van een therapeutische toepassingsvorm van NRGY is het een ervaringsgerichte training. Dat wil zeggen dat we veel hands-on gaan doen. Er is voldoende theoretische ondersteuning. 

De kennis van deze training kun je inzetten voor Spinal NRGY sessies maar is ook een waardevolle aanvulling in alle andere energetische sessies.

Praktisch

Data: 25/26/27 Oktober

Kosten: 1444 euro 

Locatie: Subudhuis Spoorlaan 4 Capelle aan den IJssel 

Tijden

vrijdag - 10:00 tot 17:00

Zaterdag - 10:00 tot 17:00

Zondag - 10:00 tot 17:00 

Verzorging

Wij zorgen voor fruit, snacks, thee en een vegetarsche soep. Neem jouw eigen lunch mee die past bij jouw dieet en eetgewoontes. Wij raden aan de dagen van de training (en in het algemeen) vegetarisch te eten. 

In termijnen betalen op verzoek


Je gaat een betaling doen aan Stichting food for inspiration . Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

1.444,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.