Workshop 1 Wat komt er kijken bij eigen praktijk

Wat komt er kijken bij een eigen praktijk?

Een eigen praktijk starten om mensen te helpen met MatriXmethode is een uitstekend idee voor de wereld om je heen maar ook voor jezelf! We spreken nogal wat MatriXcoaches en dan horen we vaak deze vragen:

·        Waar moet ik beginnen?

·        hoe pak ik dat aan?

·        hoe krijg ik klanten?

·        wil ik me wel of niet richten op een doelgroep?

Je geeft je op voor workshop 1

Hoe krijg ik binnen afzienbare tijd een praktijk die bij mij past (10.00 – 12.30 uur)
Walter is de bedrijfsman binnen het MMI en gekwalificeerd partner van het tool “strategie met ballen”. Hij legt het concept uit van het maken van een juiste strategie voor je eigen coachpraktijk. Met een eigen onderneming heb je een eigen doel, een bestemming en een route daarna toe. Je strategie is een kwestie van keuzes maken die bij je bestemming passen.

·        Je gaat ontdekken en onderbouwen wat bij je past, welke klanten bij jou in de praktijk komen, welke dienst je wel en niet gaat leveren en waarom de klanten juist bij jou willen komen,

·        Na de workshop heb je voor je eigen praktijk de basis helder, zie je de route die je moet afleggen om je bestemming te halen. Je snapt wat je morgen moet doen, over een maand en over 6 maanden om je droom waar te maken!

Incl. koffie/thee, lunch en strategie-met-ballen-set.


Je gaat een betaling doen aan MatriXmethode Instituut. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

119,79

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.