Kleine verkoop

Internetverkoop is dé manier om producten aan de man te brengen. Het kan soms te duur zijn om een webshop op te zetten en te onderhouden. Linkpay is heel geschikt om op een voordelige manier het betaalverkeer van de kleine verkoop te ondersteunen. Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken?

Je hebt wel een website, maar wil geen webshop opzetten. In dat geval kun je een algemene betaallink op je website zetten. Met die betaallink kunnen klanten het bestelde artikel of product meteen afrekenen. Jij hoeft dan alleen nog maar te zorgen dat het artikel of product bij de klant komt. Is het product dat je verkoopt te downloaden? Kijk dan eens bij Download na betaling. Daar vind je mogelijkheden om de download pas vrij te geven nadat de betaling is gedaan. Zo weten je klant en jij zeker dat het ‘gelijk oversteken’ is.

Verkoop je een dienst aan de deur, zoals ramen zemen, auto wassen, eigen gemaakte items of producten verkopen? Gebruik dan de Linkpay QR-code op je smartphone. De klant scant de code die jij zelf hebt aangemaakt en betaalt voor jouw dienst in zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Als je dat wil, krijg je meteen een bevestiging dat de betaling is gedaan.

En de kosten? Jij hoeft pas te betalen als je iets hebt verkocht. Kijk bij Prijzen om te zien welke bijdrage er voor jou geldt en bedenkt dat je die bijdrage ook bij je verkoopprijs kunt optellen.