E-book - Uit de klauwen van een narcist

Uit de klauwen van een narcist is een boek dat de narcistische persoonlijkheidsstoornis in de relatiecontext volledig doorlicht. Narcisme is een veelvoorkomende stoornis die zich in onze maatschappij als een ware epidemie verspreidt. Het woord wordt echter ook vaak ten onrechte in de mond genomen, waardoor verwarring ontstaat. 

De auteur neemt je stap voor stap mee in de wereld van een narcistische relatie. Hij legt uit wat narcisme is, waarom narcisme moeilijk te herkennen is en hij belicht het verschil tussen open en verborgen narcisme. Vervolgens komen ‘narcisme en relaties’, ‘jezelf beschermen’, ‘grenzen stellen’, ‘hoe je omgaat met een narcistische partner’ aan bod. Daaropvolgend maak je kennis met thema’s als ‘kan een narcist veranderen?’, ‘je leven na narcistisch misbruik en de gevolgen ervan’, ‘omgaan met een narcistische partner’ en ‘de toekomst met een narcist’. Aansluitend worden onderwerpen als ‘gezonde en ongezonde relaties’, ‘seksueel bedrog’, ‘pathologisch liegen’ en zo meer besproken.

De informatie in dit boek is gebaseerd op relevant wetenschappelijk onderzoek. De kennis die je opdoet, wapent je tegen emotioneel misbruik, financieel verlies, emotionele manipulatie en pathologisch liegen. Verder tref je in dit boek heel wat praktische tips aan om te helen na narcistisch misbruik en krijg je tools aangereikt om je leven terug in handen te nemen. Dit boek biedt op een no-nonsense manier uitgebreid antwoord op alle vragen over narcisme binnen de relatiecontext.

Over de auteur

Fabio Vinago is een psycho- en relatietherapeut en een ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme. Fabio is content creator op YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, waar hij video’s deelt over liefde, relaties en narcisme.

Wanneer je betaling is geslaagd kan je je digitale product direct downloaden.
Download

Na betaling wordt er een download ter beschikking gesteld. De link wordt ook naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.


Uit de klauwen van een narcist (e-book) - Fabio Vinago.epub
548.7kb

Je gaat een betaling doen aan Art of Mediums VOF. Aan deze betaallink is een downloadbestand gekoppeld. Na de betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u een bevestigingsmail met daarin de link om het bestand te downloaden.

13,99

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.