Eenvoudig herinneren

Niets is zo vervelend als een klant te moeten herinneren aan een nog openstaande betaling. Het is wel noodzakelijk om dat te doen! Aan de andere kant vinden klanten het heel vervelend als ze onterecht een herinnering krijgen. Met de betaalherinnering van Linkpay behoort dit tot het verleden. Dat is interessant, maar waarom?

Wat een werk!

Herinneringen sturen is in een gewone administratie vaak een heel proces. Om te beginnen moet voor een correcte verwerking de administratie eerst helemaal bijgewerkt zijn. Daarna moet een selectie van de debiteuren worden gemaakt. Dan moet er een mailing worden opgesteld met uitleg die daarna moet worden gecontroleerd en verstuurd.

Met Linkpay heb je geen ingewikkeld proces. De administratie wordt real time bijgewerkt en dat zie je in jouw Linkpay account. Je weet dus tot op de minuut wie er nog moet betalen en je kunt in Linkpay met een druk op de knop herinneringen versturen. Geen eigen selecties nodig; de uitleg wordt er automatisch bijgegeven en de herinnering wordt verstuurd op dezelfde manier als de oorspronkelijke factuur werd verstuurd.

Irritatie

Het is nagenoeg onmogelijk om een betaalherinnering te sturen als de betaling al gedaan of onderweg is. Dat komt doordat bij gebruik van onze betaallink, de administratie in jouw Linkpay account direct wordt bijgewerkt. Hierdoor is de lijst met openstaande betalingen altijd actueel. Je kunt dan ook niet onterecht herinneren en voorkomt daarmee irritatie bij jouw klanten. En dat levert je weer credits op bij een volgende transactie!