Download na betaling

Architecten, taxateurs, bouwkundigen, fotografen en andere kunstenaars moeten soms lang wachten tot de betaling van de uitgevoerde opdracht binnen is. Denk bijvoorbeeld aan een (grafisch) ontwerp, een foto of een uitgewerkte opdracht in Word. Allemaal producten die je gemakkelijk naar je opdrachtgever kunt uploaden. Alleen weet je dan niet zeker wanneer je de betaling ervan ontvangt, zeker als je voor een ambtelijke organisatie werkt. Linkpay heeft daar een oplossing voor!

Als je een bestand (foto, tekst, ontwerp) moet aanleveren, gebruik dan de betaallink met upload functie. Direct nadat je opdrachtgever heeft betaald, krijgt deze de mogelijkheid om het bestand te downloaden. Zo weet je zeker dat jouw betaling binnen is en je opdrachtgever jouw product heeft. Kwestie van “gelijk oversteken”, waarbij jij niet op je geld hoeft te wachten.

Stel je wil een beperkte oplage verkopen van een boek, essay, foto of bladmuziek. Met een speciale betaallink kan worden aangegeven wat de voorraad is, of het aantal stuks dat jij wil verkopen. Is het gewenste aantal bereikt, dan kan er niet meer betaald en gedownload worden. De betaallink geeft een melding en stelt een contactformulier beschikbaar, zodat potentiële kopers nog wel in contact met je kunnen komen.