Contributie innen

De meeste mensen vinden sporten fijn, maar contributie betalen niet zo. Daarom is het belangrijk dat het voor jouw leden zo makkelijk mogelijk is om de contributie te betalen. Maar hoe doe je dat?

Importeer je ledenlijst in Linkpay en verstuur betaalverzoeken naar alle leden in één keer. De status van elke betaling wordt bijgehouden en er kan een herinnering worden verstuurd naar de leden die nog niet hebben betaald. Die herinnering kost u niets extra!

Maar dat is nog niet alles! Jouw vereniging zal ongetwijfeld wel eens een gesponsord event organiseren of een sportief evenement of feestavond waarvoor een bijdrage wordt gevraagd. Ook dit kun je met de betaallinks van Linkpay regelen. Hiermee voorkom je dat leden zich wel aanmelden maar niet op komen dagen zonder te betalen. Hoe werkt dat?

Met de betaallinks van Linkpay kun je een aanmelding administreren en direct de betaling ontvangen. Je weet dan zeker dat het geen loze aanmelding is. Het is niet nodig om daarvoor ingewikkelde toeren uit te halen. Je plaatst de link gewoon op de website die je over jouw event hebt. Heb je geen website? Dan plak je de betaallink gewoon in een e-mail of WhatsApp waarin je jouw event promoot. Je kunt de link ook toepassen in een post op Social Media.

Zo’n betaallink kan een geldigheidsduur hebben, zodat er bijvoorbeeld maar tót een week voordat het sportieve event begint, aangemeld kan worden. Daarnaast kan ook het aantal te verkopen kaartjes gelimiteerd worden. Daardoor hou je grip op het aantal te verwachten bezoekers. Zo weet je beter waar je aan toe bent voor je inkopen, je teamindeling en bewaak je de veiligheid van jouw event.Lees meer over Linkpay Club