Eenvoudig administratie regelen binnen jouw vereniging of stichting


Het innen van contributie, bijhouden van de ledenlijst of sponsorgeld binnenhalen? De administratie binnen een vereniging of stichting is vaak tijdrovend. Als penningmeester wil je dit natuurlijk soepel laten verlopen en de contributie zo snel mogelijk innen. Linkpay biedt meerdere oplossingen om tijd en gedoe te besparen. Dat is niet alleen gemakkelijk voor jouw vereniging of stichting, maar ook prettig voor de leden!

Wat kan Linkpay?

Met Linkpay kun je op een eenvoudige manier alle administratie bijhouden en kun je met de speciale betaallink makkelijk de contributie van je leden innen.

Wordt er niet op tijd betaald?

Stuur ze dan met LinkPay eenvoudig een herinnering. Met één muisklik kan de bijdrage - ongeacht het bedrag - worden voldaan en heb jij het geld binnen.

Hou overzicht!

Met LinkPay raak je nooit meer het overzicht kwijt. In Linkpay kun je gemakkelijk een ledenlijst uploaden via Excel om automatisch een betaalverzoek voor de hele club te versturen. LinkPay houdt bij wie er wel en niet betaald heeft en kan herinneringen sturen. Zo mis je nooit een betaling!

Doe mee!

Maak het jezelf gemakkelijk en maak eenmalig, gratis en vrijblijvend een account aan. Het grote voordeel van LinkPay Club is dat de leden of de ouders géén account hoeven aan te maken! Zij ontvangen een betaallink rechtstreeks van hun vertrouwde club, waarmee ze veilig in hun eigen bankomgeving kunnen betalen. Veel minder gedoe voor de club en hun gewaardeerde leden!


  • Leden hebben geen account of app nodig
  • Moderne en snelle incasso methode
  • Grotere betalingsbereidheid door minder gedoe