workshop hoofd opruimen onderwijs

Organiseer rust en focus in jouw  eigen hoofd en dat van je leerlingen!

Je herkent het vast: veel leerlingen in je klas hebben last van een vol hoofd. Ze hebben moeite zich te concentreren, zijn snel afgeleid en hebben dus ook grote moeite om informatie op te slaan en te onthouden. Daarnaast zijn er veel leerlingen met een stoornis zoals adhd, add, autisme, dyslexie, dyspraxie, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en ga zo maar door. 

Je merkt zelf ook dat je steeds sneller aan je tax zit. Je hebt zelf af en toe ook een vol hoofd. Dat merk je omdat je prikkelbaar bent, sneller dingen vergeet, stress ervaart en misschien zelfs wel lichamelijke pijntjes hebt. 

Zou het niet fantastisch zijn als je - binnen 1 dagdeel- een tool kunt leren waarmee je voorgoed leert hoe je rust en overzicht creeërt in je eigen hoofd en dat van je leerlingen?

- geen stress meer in je hoofd

- meer rust in je lijf

- betere concentratie

- meer rust bij je leerlingen

- minder gedragsproblemen

- minder leerproblemen

 

Wil je zelf ervaren hoe jij de baas kunt zijn over je eigen hoofd?

In deze workshop leer je hoe je je hoofd kunt opruimen zodat je weer rust en overzicht ervaart. En je leert wat jij ermee kan doen zodat je het nog beter voor jezelf kan laten werken.

Ook als je blokkades in je hoofd hebt zal er ruimte zijn je daar mee te helpen.

Jij voelt je na de workshop direct anders; opgeruimd, rustig, helder. Je hebt overzicht in  jouw hoofd en hebt een tool geleerd waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Daarnaast heb je een hele mooie waardevolle basis voor je leerlingen om hen dat ook te leren. Dubbele winst dus.

De workshop duurt 2 uur en vindt plaats op jouw eigen school op een door jouzelf gekozen tijdstip.

Kosten: 500 € (maximaal 6 deelnemers)

Toeslag per persoon per deelnemer: 50 €

 


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.


Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.