vrouwenretraite les contes

In de Numerologie is het getal 7 verbonden met introspectie, spiritualiteit en mystiek. Als zeven mens zoek je naar antwoorden, kun je goed waarnemen en wil je graag zaken doorgronden. Je bezit innerlijke wijsheid en bent sensitief. Met name vanuit openheid, kwetsbaar durven zijn kan een 7 mens 1-op-1 én in groepen een enorme openheid en authenticiteit creëren. En daarmee een diepe verbinding op zielsniveau.
Resoneer jij met 7?
1-7 juli 2023
7 dagen onderdompelen in vrouwenenergie
7 chakras balanceren en helen
meditaties
holistische helende maaltijden
activiteiten: labyrint, bezoek aan katharengrot, Montsegur volle maan ceremonie en nog veel meer
We gaan samen op een prachtige innerlijke reis in het zuiden van Frankrijk, het land van de Katharen.
We verblijven in les Contes met haar feeërieke tuin, inclusief bron, een uiterst spiritueel verblijf met sfeervolle kamers en gedeelde badkamers.
We doen een ceremonie bij de energieportaal (een van de 13 wereldpoorten, bekend uit het O manuscript van Lars Muhl).
Elke dag worden we verwend met heerlijk voedend en hoog vibrerende voeding.
We doen transformatiewerk en je voelt je veilig en verbonden in de energie die vrouwen onder elkaar zo goed kunnen geven. De bedding van veiligheid en zorgzaamheid maakt dat je in al je kwetsbaarheid diepe stukken in jezelf kunt transformeren.
Met groepssessies, ademwerk, meditaties en activaties transformeer je trauma en blokkades en ga je lichter en meer verbonden met je zelf huiswaarts.
Je leert ook tools die je daarna thuis kunt blijven gebruiken.
Dit is een week die je jezelf gunt.
Dit is voor jou als je voelt dat je de verbinding met je essentie wilt herstellen. De traumas in je vrouwenlijn wilt doorgronden, ontwortelen en opschonen en je vrouwelijke krachten wilt versterken en omarmen.
Maar ook als je het gewoon heerlijk vindt de kracht eenheid en heelheid van een groep vrouwen te ervaren en je daarmee te verbinden in een prachtige spirituele omgeving.
Kosten 1234 euro 
Ps: in het kader van duurzaamheid zou ik graag deelnemers willen verzoeken samen te carpoolen.


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

1.234,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.