psychk sessie

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

HOE WERKT PSYCH-K
PSYCH-K gebruikt spiertesten om te communiceren met de onderbewuste geest. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen. Door middel van balansen en hele-brein houdingen herprogrammeer jij je onderbewuste.

Coaching met PSYCH-K
Psychische klachten zijn een teken dat er ergens iets niet goed gaat in je lijf. Het is een uitnodiging om tot bezinning of actie te komen. Ik ga samen met jou op zoek naar overtuigingen die je klachten doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Voor welke psychische klachten helpt het:
Vaak moe, lusteloos of passief
Overdreven piekeren of somberheid
Slaapproblemen of veel onrust
Angst, Hoofdpijn, verslaving
Prikkelbaarheid, concentratieproblemen
Het leven voelt leeg en zinloos, nergens meer zin in hebben, etc. 
 
Kosten
Een behandeling, waarbij we eerst samen onderzoeken waar jouw blokkades en belemmeringen zitten en vervolgens je onderbewuste herprogrammeren duurt tussen de 45 en 90 minuten.
 
Dit hangt mede af van de aard van de hulpvraag. Soms is het zelfs mogelijke meerdere hulpvragen in één sessie te behandelen.
Je betaalt 99 euro per uur.


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

99,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.