oerkrachtig

We leven in een verandering van tijdperk. Ons bewustzijn is aan het stijgen. We zijn ons massaal aan het herinneren dat we meer zijn dan alleen een mens. We zijn een spiritueel wezen met een menselijke ervaring. 

Deze herinnering aan je oerkracht gaat gepaard met afscheid nemen van het ego. We mogen onze oude trauma's, angsten, blokkades, pijnen, gewoonten etc. gaan loslaten.

Maar dat is mooier gezegd dan gedaan, want loslaten is spannend en soms pijnlijk. Het is buiten je comfortzone durven gaan. Ontdekken wie je ten diepste bent en wat je echt wilt. Waarvoor ben je hier gekomen?

Opstaan en in je kracht gaan staan. Jij bent geweldig! Jij kunt alles wat je wilt. En niemand kan jou vertellen wat je moet doen. Je bent oerkrachtig en je bent hier om de wereld een mooiere plek te maken door jouw licht te laten schijnen. 

Word lid van de Oerkrachtig community!
Betaal eenmalig € 33 en ontvang heel 2021:
❤ toegang tot elke zoom (bij elk evenement kun je op het scherm meepraten met de groep)
❤ elke maand een vooraf opgenomen meditatie, les, oefening of tool.
❤ Toegang tot alle opgenomen evenementen via de facebookgroep.
❤ Een besloten facebookgroep om in contact te komen met alle leden.
❤ Toegang tot mij om je vragen te stellen.

Je ontdekt hoe je het ego kunnen leren begrijpen en waarnemen en hoe je meer volgens je ware aard, je oerkracht kunt gaan leven

- spirituele wetten van de natuur

-zelfvertrouwen 

- belemmerende overtuigingen 

- zelfliefde

- gevoelens en emoties

- spiritualiteit

- coherentie

Er is voldoende mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. 
We gaan ook online coachingsessies creëren waarbij je je eigen vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van anderen. 

De sessies zullen worden opgenomen en je kunt ze dus ook nog terugkijken op je gemak. De groepssessies vinden plaats via zoom. Zo kun je kiezen of je anomiem meedoet of je camera wilt aanzetten. Bedenk je dat er velen rondlopen met dezelfde issues als jij en zij je dankbaar zullen zijn voor het delen van je kwetsbaarheid en ervaringen. Samen staan we sterker. 

Ga naar de besloten facebookgroep Oerkrachtig. https://www.facebook.com/groups/236102484701562

en na betaling zal ik je lidmaatschapsverzoek accepteren. Bij de lidmaatschapsvraag zal ik de naam vragen die je op deze factuur hebt vermeld. 

Ik hoop je snel online te zien. Een mooiere wereld begint bij jou. Met geluk en vrede in jezelf, kun je geluk en vrede in de wereld verspreiden. 


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

33,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.