MIJN STERKE KIND OUDERTRAINING

Vanaf het moment dat je kind op de wereld komt weet je dat dit je meest kostbare bezit is. Er is niets op de wereld dat belangrijker is dan het geluk van jouw kind. Je doet er alles aan het zo gezond en gelukkig mogelijk te laten opgroeien. Toch komen er momenten dat je voelt dat je even niet meer weet wat nu het beste is om te doen.

Je verliest je geduld en gaat schreeuwen en ruzie maken, terwijl je eigenlijk het liefst liefdevol je kind wil leren zo gezond en gelukkig mogelijk te worden. Opvoeden is elke dag anders.

Oudertrainingen zijn vaak gericht op het omgaan met gedragsproblemen van het kind. Echter; een gezin is een systeem. Kinderen spiegelen veelel het (onbewuste) gedrag van hun ouders. 

Onverwerkte emoties en mentale blokkades van ouders, worden feilloos door kinderen overgenomen. 

Deze oudertraining is niet gericht op het probleemgedrag van uw kind, maar op het oplossen en neutraliseren van uw eigen belemmeringen, om zo een liefdevolle ouder/verzorger te kunnen zijn voor je kind. Daarnaast leert u hoe u de emoties en gevoelens van uw kinderen kunt begrijpen,  herkennen, erkennen en reguleren waar nodig. U zult na deze cursus zelf veel beter in uw vel zitten en de relatie met uw kind zal zienderogen verbeteren. Tijd om oude pijnen voorgoed te doorbreken en je kind echte emotionele vrijheid te gunnen en geven.

Voordelen van een online-training
- Vanuit je eigen huis, in je eigen tijd & tempo
- in de veiligheid van je eigen omgeving.
- Alleen of samen met je partner te volgen.
- niet alleen inzichten om een betere ouder te zijn, maar ook tools om zelf  lekkerder in je vel te zitten.
- leer praktische tools om blokkades op te lossen.

Resultaten
- Meer zelfvertrouwen als persoon en als ouder
- Meer begrip voor jezelf en je kind
- Je kind voelt zich gezien, gehoord, erkend
- Een betere band met je kind
- Meer liefde, rust, begrip en ontspanning in huis
- Rust in situaties waar voorheen de boel ontplofte.

Met praktische oefeningen, tips en tools kun je je oude pijnen, overtuigingen en blokkades oplossen en ontwikkel je nieuwe gewoonten die jouw eigen welbevinden vergroten en je kind helpen datzelfde te doen. Ontdek wat je triggert, hoe je dat oplost, hoe je je kind helpt zijn triggers op te lossen en hoe je samen liefdevol kunt communiceren. Leer grenzen stellen, gevoelens herkennen en erkennen en tools om deze aan te pakken en op te lossen.

Ben je heel autoritair of juist heel toegeeflijk, of alles daar tussen in? Deze cursus is geschikt voor elke ouder.

Ik help je eerst je krachtige authentieke zelf te vinden en je blokkades op te lossen. Vervolgens zul je merken dat je in contact met je kind hele andere, veel rustigere emoties hebt.

Ten slotte leer ik je dan een aantal praktische tools waarmee je je kind liefdevol leert grenzen te stellen en zal de sfeer in huis nog nooit zo gezellig zijn geweest.

Door de persoonlijke groei zul je ook verschil gaan merken in andere relaties en op je werk.

De training verloopt via ZOOM, je bent dus online verbonden en er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De training start om 19 uur en eindigt om 21 uur.

Kosten van de online training zijn 99 euro. De prijs voor 1 of 2 ouders is hetzelfde.


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

99,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.