Jongsterk community

Jongeren hebben de toekomst. Helaas worden ze in ons huidige onderwijssysteem en door oude (niet meer dienende) overtuigingen afgebroken tot slaven van een controlerend systeem. Daarom is het mijn missie jongeren WAKKER TE SCHUDDEN.

Opstaan en in je kracht gaan staan. Jij bent geweldig! Jij kunt alles wat je wilt. En niemand kan jou vertellen wat je moet doen. Je bent oerkrachtig en je bent hier om de wereld een mooiere plek te maken door jouw licht te laten schijnen. 

Word lid van de JongSterk community!
Betaal 33 euro en ontvang:
❤  toegang tot elke zoom(bij elk evenement kunnen jongeren op het scherm meepraten met de groep)
❤ regelmatig een vooraf opgenomen meditatie, les, oefening of tool.
❤ Toegang tot alle opgenomen evenementen via de facebookgroep.
❤ Een besloten facebookgroep om in contact te komen met alle leden.
❤ Toegang tot mij om je vragen te stellen.

In de Zoommeetings bespreken we hoe we het ego kunnen leren begrijpen en waarnemen en hoe we meer volgens onze ware aard, onze oerkracht kunnen gaan leven

- spirituele wetten van de natuur

-zelfvertrouwen 

- belemmerende overtuigingen 

- zelfliefde

- gevoelens en emoties

Er is voldoende mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. 
We gaan een online coachingsessie creëren waarbij je je eigen vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van anderen. 

De sessies zullen worden opgenomen en je kunt ze dus ook nog terugkijken op je gemak. De groepssessies vinden plaats via zoom. Zo kun je kiezen of je anomiem meedoet of je camera wilt aanzetten. Bedenk je dat er vele rondlopen met dezelfde issues als jij en zij je dankbaar zullen zijn voor het delen van je kwetsbaarheid en ervaringen. Samen staan we sterker. 

Ga naar de besloten facebookgroep JongSterk https://www.facebook.com/groups/234356854725325/?ref=share

en na betaling zal ik je lidmaatschapsverzoek accepteren. Bij de lidmaatschapsvraag zal ik de naam vragen die je op deze factuur hebt vermeld. 

Ik hoop je snel online te zien. Een mooiere wereld begint bij jou. Met geluk en vrede in jezelf, kun je geluk en vrede in de wereld verspreiden. 


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

33,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.