Jongsterk coaching

Jongeren hebben de toekomst. Helaas worden ze in ons huidige onderwijssysteem en door oude (niet meer dienende) overtuigingen ongemotiveerd en afgestompt door een controlerend systeem. Jongeren vergeten wat hun ware potentie is en hebben daarom steeds jonger last van onzekerheid, angsten en depressieve gevoelens.

Opstaan en in je kracht gaan staan. Jij bent geweldig! Jij kunt alles wat je wilt. En niemand kan jou vertellen wat je moet doen. Je bent oerkrachtig en je bent hier om de wereld een mooiere plek te maken door jouw licht te laten schijnen. 

Op een makkelijk toegankelijke manier coach ik jou online naar de beste versie van jezelf. Ik leer je hoe je je onzekerheden loslaat, hoe je je beperkende overtuigingen voorgoed loslaat en hoe je echt je beste versie van jezelf kunt leven.

Ik hoop je snel online te zien. Een mooiere wereld begint bij jou. Met geluk en vrede in jezelf, kun je geluk en vrede in de wereld verspreiden. 

Als gratis toegift krijg je een lidmaatschap in de jongsterk community om je ervaringen, maar ook vooral je kwetsbaarheden met andere jongeren te delen.


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

79,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.