hoofd opruimen en leren hoe te leren 14 april

Leer hoe je je volle hoofd opruimd en optimaal gebruikt en hoe je dit op je leerlingen kunt overbrengen.

Het eigen maken van de MatriXmethode om kinderen te leren HOE te leren en te helpen om hun hoofd op te ruimen. Daardoor krijgen ze de regie over hun hoofd, behalen ze betere schoolresultaten en worden (leer)problemen preventief voorkomen.

Tijdens de opleidingsdag wordt duidelijk en concreet uitgelegd hoe de MatriXmethode werkt  en hoe jij dit aspect van de methode kunt toepassen. De kunst van het stellen van de juiste vragen en het doorvragen staat centraal. Het doel is het leren beheersen van de gesprekstechniek om kinderen te leren hoe te leren en te helpen bij het indelen en opruimen van hun hoofd. Het eigen maken van een gesprekstechniek leer je natuurlijk alleen door te oefenen! Je oefent daarom alle leerstof met je collega-cursisten.

De ‘missing link’ in het huidige onderwijs: Leren HOE te leren. Want op school wordt vooral geleerd WAT er geleerd moet worden. Doordat kinderen niet geleerd wordt HOE de noodzakelijke basisinformatie goed opgeslagen kan worden, ontstaan leerproblemen.

De training is geaccrediteerd met PE punten bij Registerleraar
(8 punten, zowel bij individuele inschrijving als bij de studiedag voor het hele team).

Deze cursus is speciaal voor professionals in het onderwijs.

De training vindt plaats op 14 april van 10.00 tot 17.00 uur . Je bent vanaf 9.30 uur welkom voor koffie en thee.  

Adres en locatie: Facilitypoint Den Haag, Platinaweg 25, 2544 EZ Den Haag

De locatie is zeer goed bereikbaar via de A4 en de N211. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en brengt u rechtstreeks naar de Haagse binnenstad en Station Den Haag CS. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De kosten van de cursus zijn inclusief koffie/thee en lunch, handleiding en certificaat. 

De training gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

267,00


Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing. Payment by