Healy behandeling

Healy is een gecertificeerd draagbaar apparaatje, dat gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Hij helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties. 

Een gezond lichaam en een gezonde geest betekenen levenskwaliteit. Daarom biedt Healy jou toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Het apparaat is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

De healy heeft systeemprogramma’s, die je met behulp van stroomstootjes via electroden kunt gebruiken en resonance programma’s die direct in je quantumveld de trillingen vibreert, dus zonder draadjes.

Wil jij een frequentiebehandeling in de praktijk of op afstand? Dat is mogelijk. Met de Healy tap ik in op jouw energie veld en lezen we je aura en je behoeften uit. Ook worden die meteen behandeld. Je zult hierna waarschijnlijk zelf de healy willen aanschaffen om je permanent te ondersteunen bij jouw vitaliteit. Wil je echt de Healy fysiek ervaren dan is een afspraak in de praktijk mogelijk of je kunt de healy huren.

Kosten:79  euro behandeling in de praktijk.

Indien je kiest voor een Psych-K of MatriXsessie is de Healy behandeling gratis


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

79,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.