acces bars

Wat is Access Bars®?
Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met een sessie ga ik met je in gesprek over wat je uit de sessie hoopt te halen? Ik vertel je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. 
Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel/bed. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. 


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

150,00

Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing.