1 daagse rust en focus 26 maart

Je leert deze dag hoe je hoofd werkt en een handige manier om informatie op de juiste manier te verwerken, op te slaan, te onthouden en weer terug te vinden. Zo krijg je een opgeruimd hoofd met rust en ruimte. Dat zorgt voor minder stress op je werk, maar ook in je prive situatie. Vervolgens leer je hoe je deze methode op anderen kunt overbrengen, waardoor er rust en ontspanning op de werkvloer ontstaat.

Voor professionals in het onderwijs de gezondheidszorg, hulpverlening en het bedrijfsleven zoals leerkrachten, psychologen, coaches, logopedisten, therapeuten, artsen, consultants, P&O-medewerkers. Kortom: elke professional op hbo-niveau die met mensen werkt. 

Deze training vindt plaats op 26 maart in Den Haag.

De training start om 10 uur. Je bent vanaf 9.30 welkom voor koffie/thee. Om uiterlijk 17.00 afsluiting.

Adres en locatie: Facilitypoint Den Haag, Platinaweg 25, 2544 EZ Den Haag

De locatie is zeer goed bereikbaar via de A4 en de N211. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en brengt u rechtstreeks naar de Haagse binnenstad en Station Den Haag CS. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De kosten van de dag zijn inclusief lunch, koffie/thee, handleiding en certificaat.

 


Je gaat een betaling doen aan Bewegen aan Zee B.V.. Vul het onderstaande formulier in. Je wordt daarna direct doorgestuurd naar de bankomgeving.

267,00


Op alle betalingen zijn de Algemene Voorwaarden van Linkpay van toepassing. Payment by