Producten- en dienstenlink

Ben je op zoek naar een betaallink, waarbij je een product wilt verkopen of de registratie en betaling van je evenement wilt regelen? De producten- en dienstenlink kan het allemaal! Het is onze meest uitgebreide betaallink.

Je maakt deze betaallink eenvoudig aan in je eigen Linkpay-account. Je kunt de betaallink zelf opbouwen en een titel, omschrijving en afbeeldingen toevoegen. Je stelt gemakkelijk een vast bedrag in of je kiest voor een variabel bedrag zodat je klant zelf kan bepalen wat er wordt betaald.

Openbaar of selectief

Met onze betaaloplossing heb je uitgebreide mogelijkheden. Een betaallink kan openbaar gebruikt worden, waardoor deze gemakkelijk te delen is op sociale media of met QR-code gescand kan worden, bijvoorbeeld bij verkoop aan de deur. Je kunt er ook voor kiezen een betaallink (beveiligd) naar één of een selectie (bulk) van contacten te versturen.

Voorraad bijhouden

Je kunt ook voorraad bijhouden als je producten verkoopt, of een maximaal aantal deelnemers opgeven voor jouw workshop of evenement. Lees hier meer over de mogelijkheden van voorraadbeheer.

Extra informatie bij de transactie

Wil je extra informatie van de betaler voordat hij de transactie kan starten? Dat kan heel eenvoudig door extra vragen (verplicht of optioneel) toe te voegen aan de betaalpagina. Hierdoor heb je direct alle gegevens van de betaler die je nodig hebt als er een betaling heeft plaatsgevonden.

Factuur meesturen

Linkpay kan een factuur genereren in UBL en PDF formaat met eigen nummering en layout. Maar je kunt er ook voor kiezen om een factuur uit je eigen factuurprogramma mee te sturen. Hier vertellen wij je er meer over.

Herinneringen versturen naar meerdere contacten

Verstuur je betaalverzoeken naar meerdere contacten en heeft niet ieder contact op tijd betaald?

Herinneringen versturen is heel eenvoudig. Met één druk op de knop herinner je alle contacten die nog geen betaling hebben gedaan. Hier vertellen wij je er meer over.

Eigen huisstijl gebruiken

Wil je betaallinks sturen in je eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem. De uitstraling van de betaalpagina kan gemakkelijk met CSS aangepast worden aan jouw eigen vormgeving. Je leest er hier meer over.

Keuze betaalmethode

Je kunt zelf bepalen met welke betaalmethode je de klant wilt laten betalen. iDeal is voor Nederlandse klanten het meest bekend en betrouwbaar. Buitenlandse klanten rekenen liever af met Creditcard of Paypal. We vertellen er hier meer over.

Inzicht in transacties

Met jouw Linkpay-account heb je inzicht in alle transacties; ze zijn gemakkelijk te downloaden in Excel. Je ontvangt bij elke transactie een notificatie e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook kun je pushberichten inschakelen, die een notificatie geven bij elke geslaagde transactie.

Nog persoonlijker

Na een succesvolle transactie wordt de klant doorgestuurd naar een “bedankpagina” van Linkpay, waarin wij laten zien dat de betaling succesvol is verlopen. Wil je het nog persoonlijker maken? De betaler kan ook doorgestuurd worden naar een pagina in jouw eigen website.