Vrijwillige ouderbijdrage link

Wil je als school de vrijwillige ouderbijdrage eenvoudig incasseren? Met de vrijwillige ouderbijdrage betaallink hebben wij de oplossing. Je incasseert gemakkelijk en snel de verschuldigde bedragen. Het incasseren van de ouderbijdragen of andere bijdragen is meestal een tijdrovende zaak, maar uitermate belangrijk! Zonder deze inkomsten kunnen activiteiten mogelijk niet doorgaan. Daarnaast is het samenstellen van heldere financiële overzichten voor een specialist vaak al een flinke klus.

Linkpay werkt samen met de meest gangbare leerlingenvolgsystemen (zoals ParnasSys en Esis) waardoor je gemakkelijk de leerlinggegevens via Excel kunt uploaden in de betaallink. Er is ook een directe koppeling mogelijk met onze partner Topicus en hun systeem SomToday, waardoor alle leerlinggegevens direct voor handen zijn in Linkpay.

Openbaar of selectief

Met onze betaaloplossing heb je uitgebreide mogelijkheden. Een betaallink kan openbaar gebruikt worden, waardoor deze gemakkelijk te delen is op sociale media of met QR-code gescand kan worden, bijvoorbeeld bij verkoop aan de deur. Je kunt er ook voor kiezen een betaallink (beveiligd) naar één of een selectie (bulk) van contacten te versturen.

Extra informatie bij de transactie

Wil je extra informatie van de betaler voordat hij de transactie kan starten? Dat kan heel eenvoudig door extra vragen (verplicht of optioneel) toe te voegen aan de betaalpagina. Hierdoor heb je direct alle gegevens van de betaler die je nodig hebt als er een betaling heeft plaatsgevonden.

Factuur meesturen

Linkpay kan een factuur genereren in UBL en PDF formaat met eigen nummering en layout. Maar je kunt er ook voor kiezen om een factuur uit je eigen factuurprogramma mee te sturen. Hier vertellen wij je er meer over.

Herinneringen versturen naar meerdere contacten

Verstuur je betaalverzoeken naar meerdere contacten en heeft niet ieder contact op tijd betaald?

Herinneringen versturen is heel eenvoudig. Met één druk op de knop herinner je alle contacten die nog geen betaling hebben gedaan. Hier vertellen wij je er meer over.

Eigen huisstijl gebruiken

Wil je betaallinks sturen in je eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem. De uitstraling van de betaalpagina kan gemakkelijk met CSS aangepast worden aan jouw eigen vormgeving. Je leest er hier meer over.

Keuze betaalmethode

Je kunt zelf bepalen met welke betaalmethode je de klant wilt laten betalen. iDeal is voor Nederlandse klanten het meest bekend en betrouwbaar. Buitenlandse klanten rekenen liever af met Creditcard of Paypal. We vertellen er hier meer over.

Inzicht in transacties

Met jouw Linkpay-account heb je inzicht in alle transacties; ze zijn gemakkelijk te downloaden in Excel. Je ontvangt bij elke transactie een notificatie e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook kun je pushberichten inschakelen, die een notificatie geven bij elke geslaagde transactie.

Nog persoonlijker

Na een succesvolle transactie wordt de klant doorgestuurd naar een “bedankpagina” van Linkpay, waarin wij laten zien dat de betaling succesvol is verlopen. Wil je het nog persoonlijker maken? De betaler kan ook doorgestuurd worden naar een pagina in jouw eigen website.