Donatie/sponsoring

Wil jij een sponsoractie beginnen voor een eigen gekozen goede doel en zoek je een oplossing voor de betalingen? Denk dan aan Linkpay want wij hebben de oplossing! Geen abonnement, geen percentage van het opgehaald bedrag, alleen vaste lage transactiekosten per donatie. Nieuwsgierig naar hoe het werkt?

Hoe werkt het?

Als campagnemaker stel je zelf je campagne-website(s) samen. Je krijgt een webpagina voor de collectant (optioneel) en het bedrijf. De link van deze pagina(‘s) kun je via een QR-code, jouw website of sociale media delen. Er is voldoende ruimte om jouw campagne te omschrijven. We bieden verschillende mogelijkheden om te doneren, om de campagne te delen op eigen sociale media en zelfs om mensen uit te nodigen als collectant. Je kunt er zelfs een wedstrijdelement aan hangen door een top 5 van deelnemers/collectanten te tonen met de hoogst opgebrachte donatie!

De webpagina kun je zelf samenstellen in de door jou gekozen kleurstellingen, campagnefoto en logo!

Deelnemers uitnodigen

Als campagnemaker kun je deelnemers/collectanten uitnodigen. Deze deelnemers gaan collecteren voor jullie gezamenlijke doel en krijgen hun eigen webpagina. Hierop is de volledige campagne te zien en de donaties die hij/zij opgehaald heeft. De collectant kan deze pagina delen via zijn/haar sociale media, appen naar familie, vrienden en kennissen, maar ook met de QR-code langs de deur gaan. Hang er een wedstrijdelement aan voor een nog grotere opbrengst!

Keuze betaalmethode

Je kunt zelf bepalen met welke betaalmethode je de klant wilt laten betalen. iDeal is voor Nederlandse klanten het meest bekend en betrouwbaar. Buitenlandse klanten rekenen liever af met Creditcard of Paypal. We vertellen er hier meer over.

Inzicht in transacties

Met jouw Linkpay-account heb je inzicht in alle transacties; ze zijn gemakkelijk te downloaden in Excel. Je ontvangt bij elke transactie een notificatie e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook kun je pushberichten inschakelen, die een notificatie geven bij elke geslaagde transactie.

Nog persoonlijker

Na een succesvolle transactie wordt de klant doorgestuurd naar een “bedankpagina” van Linkpay, waarin wij laten zien dat de betaling succesvol is verlopen. Wil je het nog persoonlijker maken? De betaler kan ook doorgestuurd worden naar een pagina in jouw eigen website.