Aanmelden voor events

Het opzetten en organiseren van een event is een leuke, maar vaak tijdrovende bezigheid. Je wilt tenslotte graag het puntje op de “i” zetten. Daarnaast is het verwerken en administreren van de aanmeldingen ook nog eens een flinke klus. Vaak krijg je de betaling na een aanmelding pas veel later binnen, of helemaal niet.

Met de betaallinks van Linkpay weet je zeker dat de betaling bij een aanmelding ook echt gedaan wordt. Het is niet nodig om een hele webshop in te richten. Je plaatst de link gewoon op de website die je over jouw event hebt. Heb je geen website? Dan plak je de betaallink gewoon in een e-mail of WhatsApp waarin je jouw event promoot. Je kunt de link ook toepassen in een post op Social Media.

Een betaallink kan een geldigheidsduur hebben, zodat er bijvoorbeeld slechts tót de dag voordat het event begint, aangemeld kan worden. Daarnaast kan ook het aantal te verkopen kaartjes gelimiteerd worden. Daardoor hou je grip op het aantal te verwachten bezoekers. Zo weet je beter waar je aan toe bent voor je inkopen en bewaak je de veiligheid van jouw event.

En de kosten? Jij hoeft pas te betalen als er een ticket verkocht is. Hoe hoog de ticketprijs ook is en hoeveel tickets er ook per keer besteld worden, de transactiekosten zijn altijd € 0,99!